Ett musikaliskt grattiskort

De som känner mig vet att musik är ett  av mina stora intressen och då är det ju härligt när man kan kombinera det med sin andra kreativa hobby. Idag har jag valt att göra ett ”musikaliskt” grattiskort genom att kombinera papper, dies, stämplar och embossingfolder från LeCrea.

Jag stansade ur grammofonen i vitt cardstock och använde även en bit vit cardstock i embossingfoldern. Därefter färglade jag grammofonen med distressdynor.

Jag limmade fast grammofonen på ett papper med noter på och sedan stämplade jag noter som kom ur tratten och ”Happy birthday” to you” med svart stämpeldyna.

Jag limmade fast pappret på ett Craft paper. Bredvid limmade jag fast den embossade biten också. Innan jag limmade fast den färgade jag den lite lätt med distressfärg.

Eftersom kortet blev något större än 15 x 15 cm gjorde jag en lösning där jag inte vek kortbasen på mitten, utan där det passade. Därför ser det ut så här inuti.

Jag tog ett annat mönsterpapper och embossade kanten med samma embossingfolder som på framsidan och limmade fast det på insidan. Jag stämplade ”with love” på det. Eftersom kortbasen är svart, kan det vara bra att ha ett ljusare papper att skriva sin hälsning på inuti.

Så här blev det färdiga kortet:

Charlotta

Material:

Dies Vintage Gramophone från LeCrea

Stämpelset Musical notation från LeCrea

Embosding folder Border Gramophone från LeCrea

Design paper Music Salmon/Green/Brown från LeCrea

Distressdynor, svart, antique linen, fossilized amber och walnut stain

Svart stämpeldyna Versa fine

Craft paper, vitt och svart cardstock

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *